Sti > Forside / Nyhed / Nvidia Ion til Intel Atom

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Nvidia Ion til Intel Atom

19. januar 2009 Kategori: Nyhed

Anandtech har haft muligheden for at prøve Nvidias chipset til Intels Atom-processor, kaldet Ion.

Chipsettet, der også lyder navnet 9400M er Nvidias bud på et alternativ til Intels egne motherboard-chips og tilbyder blandt andet bedre grafik. Anandtech konkluderer, at mens kombinationen af Intels Atom og Ion-hardwaren så ud til at køre fint, så kan de ikke pt. se det store behov for en minibærbar med lidt-bedre-end-ringe 3D-grafik.

Det er vi ikke helt uenige med Anandtech i – og mens det ville være rart med en mininote, som håndterer HD-materiale bedre så kan de færreste mininote-skærme i dag vise mere end 1.024 x 600 pixels. Eller tager vi helt fejl og der er et marked?Et svar til “Nvidia Ion til Intel Atom”

  1. Frederik Leed Says:

    Markedet er klart HTPC

    Der findes meget få produkter med det lave strømforbrug en sådan kombination kan tilbyde.  • RSS PocketFreak.dk