Sti > Forside / Anmeldelser, Sony / Sony Vaio P får smæk i første anmeldelse

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Sony Vaio P får smæk i første anmeldelse

19. januar 2009 Kategori: Anmeldelser, Sony

Selvom Sony først frigiver deres mininote, Sony Vaio P, i næste måned, så har de alligevel været så flinke, at de har sendt et eksemplar til Akihabara News, der har testet den.

Anmelderen er imponeret over designet og roser tastaturet højt, men så stopper roserne også. For maskinen er sløv, hvilket især tilskrives den Windows Vista, der er installeret på maskinen:

Han skriver bl.a.:

Imagine from the moment you turned ON the P to the moment you will see Vista’s desktop you will need around 1.01 to 1.02 minutes… But hold a second here, being capable to see Vista’s desktop doesn’t mean that you will be capable to use your Netbook… Oh no far from it! Actually you will have to wait at least 1 more minutes to be capable to surf the web or even to start using correctly your device (This will depends of how you installed Vista)… And to make things worst I extrapolate that once you installed Office, as well as any other soft and start to use Vista’s Widget bar you will have to add at least 15 to 20 second more before being capable to get the full potential of your P and stopping seeing the HDD Led flashing like crazy… Basically I reckon that you will need around 3.20 minutes once you turned up your P to be able to get its full potential or at least being capable to surf the Internet and have everything from McAfee, Bluetooth and Sony’s mouse software fully loaded.

Konklusionen er mindst lige så hård:

To summarize, the Vaio P is indeed a real design wonder with a great screen and wonderful keyboard… But if you really want to get the most of your P you’d better be ready to spend a lot of money for the SSD and 1.86GHz CPU version. I am sad, no, in fact frustrated here, Sony had really a very promising device here with the P, they could have sell a lot of this P even with a 1.3GHz if at least they opted for Windows XP, the Intel 945G chipset and 5400 rpm HDD, like you may find on nowadays average Netbook.

Læs hele anmeldelsen og se videoer her.

Læs mere om: ,


2 svar til “Sony Vaio P får smæk i første anmeldelse”

 1. Jan Says:

  Ja, det lyder jo ikke så godt… Men jeg skal stadig have et eksemplar! I dag lever jeg fint fint med en HP Mininote, med VIA C7-processor og Windows Vista, som ellers ikke er blevet skånet for mangel på ydelse. Men den er mere end fin, til mine behov.

  Men jeg vil ikke have Vaio’en med engelsk tastatur, det bliver for bøvlet til mig, men jeg har set billeder af den med tysk tastatur, og der har den de samme taster som dansk tastatur. Den er dog endnu ikke på den tysk sonystyle, men mon ikke den kommer?

  Jeg er “ligeglad” med prisen, bare den holder sig under 10k. Og det skal være med min. 64gb. SSD.


 2. Jan Says:

  Og så synes jeg i øvrigt det er noget tamt at bedømme en maskine på, hvor lang tid den er om at starte op?! Den test var vist meget hurtigt overstået.

  Og jeg kan se, af videoen, at den ikke er langsommere end min nuværende Mininote, som jeg intet problem har med. Me nu er det heller ikke sådan at jeg booter windows i tide og utide, jeg bruger i stedet slumre eller dvale. Så jeg kan ærligt talt ikke se problemet. At man ikke kan se HD video på den? Nej, det havde jeg heller ikke forventet. • RSS PocketFreak.dk