Sti > Forside / Nyhed, Software / Jolicloud: Nyt operativsystem til mininotes

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Jolicloud: Nyt operativsystem til mininotes

25. januar 2009 Kategori: Nyhed, Software

JolicloudDer findes efterhånden en del forskellige Linux-distributioner, der mere eller mindre er optimeret til mininotes, men de fleste er bygget på systemer, der egentlig er lavet til almindelige PC’er.

Men en fyr ved navn Tariq Krim har nu udviklet Jolicloud, som er en operativsystem, der er designet specielt til de små skærme og begrænsede processor-kræfter. I bund og grund er er Jolicloud en neddroslet Linux, som lover hurtigere boot-tid og er baseret på ikon-navigation.

Læs mere på jolicloud.com

Læs mere om:


Et svar til “Jolicloud: Nyt operativsystem til mininotes”

  1. Andreas Says:

    lidt tilknytning til iPhone ;)  • RSS PocketFreak.dk