Sti > Forside / Lenovo, Nyhed / Lenovo S10 får storebror: S12

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Lenovo S10 får storebror: S12

17. februar 2009 Kategori: Lenovo, Nyhed

Lenovo S12Lenovos nye IdeaPad S20 får en 12 tommer skærm og bliver leveret med Windows XP, der efter sigende skal drives frem af Intels Atom N280 processor, og deres GN40 chipset. Prisen kommer til at ligge tæt på 600 dollar – altså omkring 3500 kroner i USA. Det fortæller aod.dk.

Lenovo må regne med at sætte prisen lidt højere end ellers tiltænkt, da de må betale mere for Atom-processoren hos Intel, end hvis de ville bruge cpu’en i en mindre bærbar. Intel har nemlig bestemt, at man får en prisfordel, hvis den sidder i en lille netbook, frem for hvis man bruger den i en model med større skærm – formodentlig for at tilskynde pc-producenterne til at bruge for eksempel Core 2 Duo i deres større maskiner og holde Atom-cpu’en i netbooks. Det skriver Digitimes.com.

Men det er muligt det kan betale sig for Lenovo at betale lidt mere for cpu’en for at undgå den benhårde konkurrence, der er på markedet for netbooks med 10-tommer skærme. I hvert fald bliver det spændende at se om Lenovo kan følge succesen fra S10 op.

Kilde: aod.dk3 svar til “Lenovo S10 får storebror: S12”

  1. Jakob Stensig Says:

    Hvad er forskellen på den gamle og den nye Atom processor?


  2. Lars J Says:

    Så vidt jeg kan se handler det ok bushastighed. Det er i sig selv ikke fantastisk – men jeg venter pt. spændt på en Acer 10,1″ (som har N280) så vi kan se efter.


  3. Jesper Says:

    Er der nogen melding om hvornår S12 kommer til Danmark??  • RSS PocketFreak.dk