Sti > Forside / Anmeldelser, Hardware, Lenovo, Nyhed / Lenovo S10e får lunken anmeldelse

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Lenovo S10e får lunken anmeldelse

23. februar 2009 Kategori: Anmeldelser, Hardware, Lenovo, Nyhed

Hvis ikke du allerede har set det, såer der en test af Lenovo S10e på PC World.

Anmeldelsen er ikke udpræget begejstret og udnævner Lenovo S10e til en standardvare – det vil sige hverken værre eller bedre end så mange andre mininotes.

Det er en skuffelse for dem af os, der troede at Lenovo- og Ideapad-navnet ville betyde en særlig maskine. Men det er der ikke noget der tyder på.

PC World ender med at give S10e karakteren 3 ud af 6, hvilket er pænt men absolut på det jævne.

Kvalitetsbevidste købere bør, efter vores mening, pt. gå efter en Samsung NC10, en Eee S101 – eller vente lidt og købe en HP 2140 eller en Eee 1002HA. Den sidste skrives disse linier på – og det ligner et comeback for Eee-familien.9 svar til “Lenovo S10e får lunken anmeldelse”

 1. Andreas Says:

  Det er jo ikke en mini-thinkpad :roll:


 2. Kenneth Says:

  Hvis I kan skrive artiklen på en eee 1002HA, kan I så også fortælle mig hvor jeg kan købe en? :-)


 3. Lars J Says:

  Kan vi godt, men så bliver vi nødt til at slå dig ihjel :-)

  …seriøst så kommer den i uge 11 i Expert til 3.699 kroner. 160 gb hdd, 1 gb ram, N270 Atom processor og alu-finish.


 4. Thomas Says:

  Synes ind imellem, at anmeldelserne trækker i retning af sammenligning af gængse notebooks…hvilket er en fejl.
  Det har vist aldrig – i udgangspunktet – været meningen, at de kvalitetsmæssigt skulle leve op til en standardnotebook. Det er som at sammenligne vin og vand :)
  Nogle netbooks ER dog bedre end andre. Har selv en ASUS S101 – og den er superfed. Kæresten er derimod bestykket med omtalte Lenovo, og er fint tilfreds… Tastaturet er i øvrigt ok – dog ikke på højde med S101′s, som er i særklasse.
  Måske man skulle fokusere på, at almindelige mennesker OGSÅ køber netbooks, og at deres krav/forventninger til specs/kvalitet mv. ikke nødvendigvis matcher os teknik- og gadget-fetichister :)


 5. Lars J Says:

  @ Thomas: Jeg er ikke uenig med dig – men anmeldelsen og vores tilgang her på mininote er netop at smmenligne med andre mininotes, IKKE med almindelige bærbare.

  Der er ret stor forskel på mininotes – og Lenovo S10e er en kedelig model når man for få kroner mere kan få en Samsung som er et væsentligt bedre køb.

  Desuden har vi som it-skribenter et ansvar for at gøre opmærksom på, at mininotes IKKE kan det samme som en normal bærbar. Jeg kan ikke forestillen mig at det er noget som forhandlerne gør meget opmærksom på – og jeg har selv mødt et par stykker der tror at mininotes kan erstatte deres 15-17″ maskine. Det er vist den direkte vej til kiropraktikeren :-)


 6. Thomas Says:

  @ Lars: Ok – kan godt se, hvad du mener. Men det var i første omgang bemærkningen om trackpoint’en fra en “rigtig” Lenovo, som fik mig til at reagere :)
  Uanset hvad, så får man stadig meget maskine for kun kr. 3.000,-. Og det synes jeg personligt, er en kærkommen udvikling i lyset af, hvad man tidligere måtte smide for en rimelig notebook.
  Fremtiden er mobil… ;-)


 7. Lars J Says:

  Fremtiden er vist et sted midt imellem – jeg ville intenst savne min Core i7 quadcore med 6 gb ram og 2 x 15.000 rpm diske og en 30″ skærm hvis jeg skulle arbejde med Photoshop min Eee 1002HA :-)

  Jeg bliver efterhånden spurgt en del gange om hvad folk skal købe. Om det skal være stort eller småt. Og jeg er begyndt at sige, at de skal købe en af hver. Og med mininote-priser på mellem 2.500-3.500 er det jo ikke helt umuligt. Netop som du siger.


 8. Henrik Says:

  Hvornår kommer der en anmeldelse af den nye Eee 102HA? Vi venter spændt


 9. Lars J Says:

  Giv mig et par dage. Regner med at tage lidt billeder i dag. • RSS PocketFreak.dk