Sti > Forside / Nyhed / Mini-udgave af Windows 7 allerede til efteråret

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Mini-udgave af Windows 7 allerede til efteråret

27. februar 2009 Kategori: Nyhed

Microsoft vil lave en særlig, begrænset Windows 7-udgave til mininotes og gøre det let at opgradere til den mere omfattende – og dyrere – udgave. Microsofts taktik er ifølge Microsofts topchef, Steven Ballmer, at den begrænsede Windows 7 kun skal kunne køre et bestemt antal programmer på een gang, hvilket skal få brugeren til at betale for at få den fulde udgave, som mininotes godt kan køre. Det fortæller Berlingske Tidende.

- Vi skal have en høj markedsandel på mini-PC-markedet, slår Steve Ballmer fast. Han forventer, at salget af mininotes vil fortsætte med at vokse i takt med, at finanskrisen strammer forbruget.

Forlydender vil vide, at Windows 7 allerede sendes på markedet til efteråret. Microsoft selv har angivet januar 2010 som lanceringstidspunkt – tre år efter at Windows Vista blev sendt på markedet.

Nyhedsbureauet Bloomberg News har talt med Ray Chen, direktør for den taiwanesiske PC-producent Compal Electronics, som producerer bærbare PCer for Hewlett-Packard (HP) og Acer. Og ifølge ham bliver det i slutningen af september eller i begyndelsen af oktober, at de første PCer med Windows 7 kan købes.

Kilde: Business.dk

Læs mere om: ,


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk