Sti > Forside / Asus Eee PC / Asus dropper Eee PC 701

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Asus dropper Eee PC 701

3. marts 2009 Kategori: Asus Eee PC

Asus Eee PC 701Asus opfandt mininoten, da de lancerede deres første Eee PC, den såkaldte model 701. Det er ikke længe siden, og selvom taiwaneserne har lanceret utallige modeller siden 701′eren, så sælges den stadig. Men det er snart slut. Asus har nemlig besluttet sig for at udfase den mindste Eee PC i løbet af i år.

Asus Eee PC 701 var banebrydende med sin lille 7 tommer skærm, 4 gigabyte SSD-hukommelse og en aldrende Intel Centrino-processor. Ikke så meget på grund af specifikationerne, men på grund af prisen. Og den store succes med Eee PC kom bag på alt og alle – også Asus, der vist mest havde lavet Eee PC’en for at vise, at man kunne lave en lille og billige PC med almindelige komponenter.

Der er blevet solgt mange millioner Eee PC 701 verden over, og så sent som i weekenden så vi den til salg i den lokale Expert-butik for under 1000 kr.

For os på mininote.dk er det lidt vemodigt, at Eee PC 701 droppes helt, men måske betyder det, at prisen for brugte 701′er stiger på ebay.com :-)

Læs mere om: ,


Comments are closed.


  • RSS PocketFreak.dk