Sti > Forside / Anmeldelser, Asus Eee PC / Første danske anmeldelse af Asus Eee PC 901

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Første danske anmeldelse af Asus Eee PC 901

22. juli 2008 Kategori: Anmeldelser, Asus Eee PC

Asus Eee PC 901 Asus Eee PC 901 kommer først til salg i Danmark i løbet af de næste par måneder, men vi har været heldige at få fat i et eksemplar af den lille maskine med Intel Atom-processor og har begået en anmeldelse af maskinen for PC World.

Anmeldelsen kan man læse her.

Se også vores galleri med Eee 901 her.

Spørgsmål og kommentarer modtages gerne her på mininote.dk, hvor vi gerne svarer på spørgsmål.

Læs mere om: ,


15 svar til “Første danske anmeldelse af Asus Eee PC 901”

 1. Dr. Phuzzichtkeit Says:

  Har I erfaringer med larm? Kan man overhovedet høre noget fra denne? Hvad med de andre subnotebooks?

  Når man flyver må man ikke udsende radiosignaler. Kan man fysisk slukke for radioudsendelse, så man ikke sender “alle mulige” signaler ud, lige efter at man har bootet? Er dette evt. taget hånd om i softwaren?


 2. Lars Jacobsen Says:

  Jeg har selv en 2133 og man kan høre blæseren i den – mest når den bliver varm (og det bliver den). Min Lenovo X60s (ikke helt mininote med en 12,1″ skærm) er dog næsten 100% lydløs.

  De fleste maskiner – bla. HP2133 – har en knap til at slukke både Wifi og BT med ét tryk. Så er det nemmere, at overbevise flypersonalet om, at man har slukket.

  Kasper kan måske biddrage med støjniveauet i en 901 – den bor hos ham pt., men generelt støjer de små maskiner ikke alverden.


 3. JPSB Says:

  Hej, jeg er den lykkelige ejer af en Asus Eee PC901 med Windows XP. OG også af en MSI Wind – når jeg skal beskrive forskellen på de to er:
  1. Asus’en er leveret med et stort batteri 6600mAh – og kan køre meget langt tid på det mellem 4.2 timer og op til 7.5 timer – Sidste tid er med Wifi og bluetooth slået fra.
  2. Asus’en er meget lydløs – blæseren er meget støjsvag – modsat den som er i MSI’en den kan man hører.
  3. Tastaturet på Asus’en er meget lille – men kan da skrives på – her er MSI wind klart at foretrække hvis den skal bruges til meget skrivearbejde.


 4. SRL Says:

  Hej. Jeg overvejer stærkt at købe en eee pc 901, men den er ikke i danmark endnu, og 900 modellen lever ikke helt op til min indre gadget freak side. så er der nogle der ved præcis hvornår den bliver sluppet løs i danmark? eller hvor man evt kan bestille den hjem fra udlandet? (naturligvis så ej med dk tastatur)


 5. Lars Jacobsen Says:

  @ JPSB: Fedt. Kan du sige noget om vægtforskellen?


 6. JPSB Says:

  Hej igen

  Ja Asus Eee PC 901 har en kampvægt på 1120g. med et 6600mAh batteri. Og MSI wind har en kampvægt på 1160g. med et 2200mAh batteri. Den jeg har kan godt købes da jeg får en Asus Eee PC1000h i løbet af 3-4 uger. prisen er med 2 Gb Ram 3000,- kr. og den sendes ikke!


 7. JPSB Says:

  Er der nogen som har ønsker on test resultater fra diverse test programmer, så må i give besked – og jeg skal prøve at leverer dem.


 8. Kasper Hyllested Says:

  @JPSB: Naturligvis er vi interesserede. Bare kom med dem – eller send dem pr. mail til os på mininote@live.dk – så kan vi smide dem på.


 9. Dr. Phuzzichtkeit Says:

  Tak for oplysninger, alle!!

  Ud fra alt jeg har læst om emnet på dette store Internet tror jeg at det bliver en Acer Aspire One på mig. Jeg skriver meget på min computer og jeg læser at flere steder, også her, at EEE er besværlig at skrive på, fordi tastaturet er så lille. Aceren har vidst et fullsize tastatur, men er stadig lille (mindre end MSI Wind) og har det meste af det seje fra EEE 901.

  Nogen der har erfaring med Aceren?


 10. Kasper Hyllested Says:

  Så vidt jeg ved, så kommer Acer Aspire One først til Danmark senere, tidligst i august. Men jeg vil prøve at følge op – og hvis andre har hørt noget andet, så sig endelig til.


 11. JPSB Says:

  Hej igen
  Jeg har sendt de test som jeg har lavet til mininote@live.dk – Håber at I har modtaget dem – og hvis der er andet i vil have testet må I skrive.

  Jeg har i min søgende efter et størrere batteri til min MSI Wind fundet ud af at Tyske Aldi sælger en Medion akoya mini det som ser ud til at være en MSI Wind U100 i Medion forklædning.

  Under min søgning har jeg fundet et mega batteri til Asus Eee på 10800mAh – dog kun til Eee G2 og G4 og 10400mAh til Eee 701 og 900.

  Har nogen set store batterier til mininote?


 12. Lars J Says:

  Har kun set dem som du også omtaler. Jeg har dog fået et eksternt 6000 mAh batteri til min HP2133. Det er fra A. C. Ryan og kan levere 16V og 19V samt USB.

  Det er smart på den måde, at man ikke behøver et dedikeret stort batteri – men i stedet kobler det eksterne batteri direkte på strømstikket i mininoten.


 13. JPSB Says:

  Problemet er bare at en MSI Wind ikke kan kører lav hastighed når der er sat en ekstern strømforsyning til den. Den kan kun kører lav hastighed når den kører i batteri drift. Så der er sikkert ikke andet at gøre end at vente på at der kommer batterier på markedet.


 14. Michael Says:


 15. Mininote.dk » Blog Archive » Nye Eee PC i Danmark til september Says:

  [...] vores anmeldelse af Asus Eee PC 901 her og af Asus Eee PC 701 [...] • RSS PocketFreak.dk