Sti > Forside / Anmeldelser, Samsung / Anmeldelse af Samsung NC20

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Anmeldelse af Samsung NC20

7. marts 2009 Kategori: Anmeldelser, Samsung

Laptopmag.com har taget musen i den anden hånd og skaffet sig en Samsung NC20 fra Korea. Og de har naturligvis allerede en test klar.

Samsung NC20 er en 12-tommer-version af NC10, men meget er ændret. Ifølge anmeldelsen er NC20 tykkere end Dells Mini 12, tungere og udstyret med en Via Nano processor. Det sidste slap HP ikke så heldigt fra med HP 2133, men Via Nano er ifølge anmeldelsen bedre end den tidligere Via C7, som HP brugte. Dog bliver den generelt slået et den nye Intel Atom N280 processor.

Alt i alt er Laptopmag.com rimeligt tilfredse med NC20 og giver den 4 ud af 5 i karakter. Du kan selv læse testen her.

Der er endnu ingen oplysninger fra Samsung om hvornår – og om – den kommer til Danmark.

Læs mere om: ,


28 svar til “Anmeldelse af Samsung NC20”

 1. js Says:

  Jeg er lige blevet informeret om, at den kommer til Danmark i løbet af april til en udsalgspris på ca. Dkk. 3.995,-.


 2. Lars J Says:

  Spændende. Ikke helt dum pris – men den konkurrerer med Dell Mini 12 som er næsten 500 billigere i basismodellen. Til gengæld er Dell tilsyneladende hæmmet af en bovlam disk.


 3. Bjørn Says:

  Den NC20 lyder rigtig spændende, satser stærkt på at anskaffe mig en når den engang kommer (Samsung Danmark kender desværre ikke noget til leveringstidspunkt) En NC10 virker som godt kram, men desværre er 10" lige i underkanten. Der er bare alt for få 12" netbooks på markedet og den Dell i basisudgaven der hentydes til, har dårligere specifikationer i forhold til mange af 10" konkurrenterne. 40 GB HD er jo helt uhørt, 1.3 GHz Atom processor hvor næsten alle andre har en 1.6 GHz. 3 Cellet batteri, ingen N-netværk og kun 1 GB ram…nej det er ikke imponerende til 3500 kr. En MSI Wind U100, godt nok i 10" udgaven, slår den på alle nævnte områder, og så til kun 2900 kr! Gid denne kom i en 12" udgave.


 4. Bjørn Says:

  NC20 kan åbenbart allerede nu bestilles hos Pixmania, godt nok i en engelsk udgave og til 3888 kr!


 5. js Says:

  I kan også bestille den hjem fra England – pris GBP 379 (kr. 3.050) plus forsendelse.

  Salgschefen for Samsung Electronic Danmark siger den kommer til Danmark i april til en pris af kr. 3.995.

  Jeg prøvede den i London i sidste uge, og kan varmt anbefale den. Lækkert tastatur, flot stor skærm og samme gode kvalitet som NC10.


 6. Bjørn Says:

  Okay skrev ellers til Samsung Danmark i forgårs og der kendte de intet til levering af NC20, men dejligt hvis den allerede kommer i mæste måned.

  Hvis så den også ville komme med 2 GB ram og N-draft modsat 10′eren er i dag, ja så ville det da være fuldendt!


 7. Lotte Says:

  Jeg har ringet til samsungs danske kundeservice, det er klart outsourcet og de ved derfor intet om noget som helst. Jeg ringede til dem for omkring 1½ månede siden og der vidste de ikke engang der kom en NC20 – de havde lige fået NC10 versionen. Samsungs kundeservice og hjemmeside er en joke, desværre. Må bare håber vores produkter holder indtil garantien ikke gælder længere ;)

  Talte også med computercity og han sagde at de ville skrive datoen i deres nyhedsbrev så snart de vidste det, samt ville annoncere på deres hjemmeside.

  Jeg glæder mig vildt !


 8. Mininote.dk » Blog Archive » Samsung NC20 får dato og pris Says:

  [...] Der har været stor interesse for Samsungs NC20, som gør brug af Vias Nano processor, siden vi omtalte en tidlige anmeldelse. [...]


 9. Kasper pedersen Says:

  Hvor er det henne i UK man kan få den så billigt?


 10. js Says:

  @ Kasper Pedersen

  Du kan købe den her:

  Hos DABS:
  http://www.dabs.com/ProductList.aspx?SearchTerms=samsung%20nc20&SearchMode=All&SearchKey=All&PageMode=3&NavigationKey=0&SearchType=1&tduid=932728177385cfc241f8063d14a05da0

  eller her hos BT Shop:
  http://www.shop.bt.com/productview.aspx?quicklinx=5DS5

  men husk der kommer forsendelse oven i, og den er med engelsk XP og engelsk keyboard.

  Hvis du vil undgå forsendelse, så kan den også købes i flere PC forretninger på Tottenham Court Road i London, hvor du kan prøve den før du køber. Altså hvis du lige kommer forbi :-)

  Den sorte udgave skulle kunne købes i England om ca. 1 uge.


 11. Lars J Says:

  På tirsdag i Wien lancerer Samsung nye bærbare. Jeg ved desværre ikke om der er mininotes imellem, men jeg er med til launchen. Så mon ikke vi er klogere på tirsdag.


 12. Ulrik Says:

  Tak for en som altid velorienteret side! :D Et NB.: VIA Nano er lidt hurtigere (men lidt varmere/mere energislugende, men ikke meget) end Intel Atom. Det er bevist i et utal af tests. I testen her: "While the VIA Nano processor isn’t as powerful as a mainstream Core 2 Duo CPU, it provides similar if not slightly better performance than Intel’s current Atom offerings." = Nano har lignende, eller endda lidt bedre, ydelse end Atom.


 13. Lasse Says:

  Jeg kontaktede el-giganten idag, de havde desværre stadig ingen ide om hvornår den kom til danmark.

  Venter spændt og utålmodigt..


 14. THOM$EN Says:

  Nogen der ved om NC20 bliver lavet med 3G modem?
  Synes virkelig det er en skam hvis den ikke kommer med indbygget modem. Og så savner jeg lidt en HDMI port, men ellers har den vist alt hvad hjertet begærer :D


 15. Bjørn Says:

  Nej ikke alt hvad hjertet begærer…den mangler altså det N-netværk der burde være standard på så ny og relativt dyr en netbook, foruden den burde have de 2 GB ram


 16. THOM$EN Says:

  Den kan jo opgraderes til 2GB… Men ja, N-Netværket burde være indbygget… Men stadig ingen der ved om den kommer med 3G net?


 17. MartinM Says:

  Hvis nogen får nys om hvor og hvornår den kan købes i en DK version i DK, så giv lige lyd her :o)


 18. Lotte Says:

  Jeg har købt en på proshop, fik den i fredags :D


 19. Adam Says:

  Jeg har lige købt en hvid NC20 hos http://www.titandata.dk
  4048 kr inkl. fragt og gebyrer.
  Den virker fantastisk og har en perfekt mininote størrelse.

  Min kæreste blev selvfølgelig ellevild :)

  Jeg var selv oppe hos Titan Data og afhente den – super service. Fin pris. Kan anbefale dem :)


 20. Dean Says:

  @Lotte, Adam

  Men er det en Danks computer med et Dansk tastatur? Fordi på alle butikssider står der et modelnummer som ender med SE (NC20-KA07SE). Det lyder som om det er en Svensk computer.


 21. bjørn Says:

  Ja det ville være rigtig godt at vide om det er en nordisk udgave I har købt?? Og er det Sverige det SE hentyder til, er det den nordiske model der også beregnet til det danske marked.


 22. Lotte Says:

  Yeah Baby, det er den danske version. Jeg har bare bestilt over pixmania og fået en med dansk alting.
  Hvorfor ville jeg være begejstret for at modtage en engelsk version når den har været tilgængelig længe ?

  Just go go go and get it :D


 23. Bjørn Says:

  Hvorfor bestille en NC20 hos Pixmania hvor der udtrykkeligt står det er en engelsk udgave, og du ville have en dansk…så er det jo et rent tilfælde at du får en maskine de rent faktisk ikke har annonceret med endnu??


 24. Lotte Says:

  Hov ups, sorry. Det er Proshop jeg har købt ved. Jeg kontaktede kundeservice inde jeg bestilte for at sikre mig at den var dansk. I det andet tilfælde ville det have været et mirakel med en dansk maskine, enig.


 25. Dean McCrae Says:

  I sendt en email to Proshop og de har sagt at den de har en en Svensk version, uden ÆØÅ på tastatur. Måske er de udsoldt af Dansk nu.


 26. Bjørn Says:

  Så passer pengene bedre ;)

  Kan se på billeder at den sorte udgave er noget højglans, men det er det vist ikke for den hvide udgave syntes jeg engang at have læst…eller hvad siger I der har købt en “Pearl white” udgave??


 27. Anders Says:

  Jeg har lige fået mig min Samsung nc20 – købt hos Proshop. Gav 3850 (de satte prisen op til 3999 en time efter jeg bestilte). Jeg er enormt glad for den, den virker på alle måder lækker! :-) Skærmen er overraskende stor og der er masser af plads, fantastisk ift. de 10″ netbooks jeg har set. Keyboardet er solidt, stort og dansk. Jeg har nu siddet en time til halvanden, og den siger der er 4:12 tilbage på batteriet – ikke dårligt! :-)

  Super køb so far!


 28. Kåre Says:

  Til jer der spørger om indbygget 3G er det ikke med fra start, men bag batteriet er der gjort klar, fra Samsung’s side, til at tilføre indbygget 3G i den :-) • RSS PocketFreak.dk