Sti > Forside / Acer, Nyhed / Acer klar med dansk pris på Acer One 10,1″

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Acer klar med dansk pris på Acer One 10,1″

12. marts 2009 Kategori: Acer, Nyhed

aspire-one_rd_14Ifølge salgstallene er Acer One nok verdens mest populære netbook – og nu får den, som ventet, større skærm.

Selvom skærmen vokser til 10,1″ holdes vægten på 1,18 kilo. Aspire One 10,1” leveres med 802.11b/g trådløst net. Der er indbygget Bluetooth og der findes også modeller med 3G mobilt bredbånd.

Aspire One 10” leveres med et 6 celler Li-Ion batteri som klarer op til 7 timers batteritid. Samtidig lever den nye netbook op til Energy Star 4.0 kravene. Den kan i øvrigt leveres i tre højglans versioner: hvid, rød og sort.

Den nye Aspire One leveres med 1 GB RAM, men chipsættet kan klare op til 2 GB RAM. Der bruges naturligvis Intel Atom-processor og harddisken er på 160 GB. Den leveres med Windows XP Home styresystem. Du kan læse alle specifikatoner i vores tidligere omtale her.

Prisen bliver, for versionen uden indbygget 3G kommer, på 2.999 inkl. moms.

Opdatering: Acer oplyser at den allerede er på lager i Danmark. Vi skulle modtage senest efter weekenden. Acer kan i øvrigt fortælle, at 10,1″ kun er én ud af flere lanceringer af netbooks inden sommerferien. Der kommer blandt andet flere forskellige designs.

Læs mere om: ,


Et svar til “Acer klar med dansk pris på Acer One 10,1″”

  1. Mininote.dk » Blog Archive Says:

    [...] med annoncering af Acer One 10″ (som de kalder den selvom det er en 10,1″) har Acer udsendt en række billeder. Vi har samlet [...]  • RSS PocketFreak.dk