Sti > Forside / Om mininote.dk

Boganmeldelser på dansk – Abonnér via RSS

Om mininote.dk

Mininote.dk er et website, der er dedikeret ultra-små bærbare computere. De kendes også som UMPC’er eller netbooks, og tæller modeller som Asus Eee PC, HP 2133 Mininote, MSI Wind, Acer Aspire One osv.

Vi forsøger at samle nyheder, anmeldelser og tips og tricks om maskinerne, og håber dermed at kunne bibringe danske brugere vigtige informationer.

Det er to mininote-entusiaster, der står bag siden: Lars Jacobsen og Kasper Hyllested. Vi har i mange år sammen drevet PocketFreak.dk som handler om smartphones og PDA’er. Vi startede PocketFreak.dk, fordi der ikke var noget information på dansk om PDA’er. Det er samme drivkraft, der har fået os til at starte mininote.dk. Vi savnede information om mininotes.

Vi er begge travle mennesker, og har mange jern i ilden. Derfor lever vi af tips fra brugerne. Så har du en god idé til en historie, eller kunne du tænke dig selv at blive skribent her på siden, så send os en e-mail på mininote@live.dk.

Vi vil også gerne bringe flere gallerier med billeder af mininotes, så har du taget nogle billeder, som du vil dele med andre, så send os en mail med billedfilerne (gerne zippet). Adressen er mininote@live.dk.

Er du importør, producent eller forhandler af mininotes eller relevant tilbehør, og kunne du tænke dig, at vi testede eller omtalte noget, så send os gerne en e-mail. Adressen er stadig mininote@live.dk.

Alt materiale på siden er naturligvis beskyttet af copyright. Det betyder, at du ikke må kopiere teksterne uden vores skriftlige tilladelse. Du er naturligvis velkommen til at linke til vores historier.

Læs mere om: , , , ,

  • RSS PocketFreak.dk